Nyheter & Press

Ladda ner pressbilder

Intresserad av nyheter? Klicka på länken för att ladda ner högupplösta bilder under respektive produkt. För övriga produktbilder finns högupplösta bilder att ladda ner under respektive möbel. Klicka på önskad bild, i vänstra hörnet finner du kommandot "ladda ner högupplöst bild". 

25/5/2020
Konfigurera din produkt i vårt 3D verktyg

Nu kan du med enkelhet konfigurera våra produkter i Pcon, gå bara in under produkten du är intresserad av, och klicka på Konfigurera. Se vilka olika valmöjligheter som finns, och visualisera dina idéer.

Klicka här för att börja konfigurera. 

25/5/2020
News 2020

Läs mer om årets nyheter i vår nyhetsbroschyr för 2020. Allt från Sveriges första EU Ecolabel stol - Pelican - till smarta och flexibla bordsserien Peak. 

Klicka här för att bläddra i vår nyhetsbroschyr för 2020. 

 

17/3/2020
Ansvar, säkerhet och möjligheter - Covid- 19. Allas ansvar.

Tillsammans skapar vi möjligheter till affärer. Vi alla på Johanson vill och kan ge er kunder bästa möjliga service. I en tid med många svåra beslut, vill vi arbeta för att hitta nya spännande lösningar kring möten och leveranser. 

Vi ser möjligheterna med dagens teknik och distributionsnät. Att inte kunna ses fysiskt under en period innebär att vi från och med nu kommer att kunna erbjuda smarta virtuella möten via Skype. Vi ser det som en positiv utmaning med snabba kommunikationsvägar. Vi vill inte stanna upp, utan fortsätta att möblera världen.

Provmöbler kommer ni att kunna beställa precis som tidigare. Distributionen löser vi på bästa sätt. 

Johansons tillverkning sker i egna fabriker. Från Markaryd i Sverige styr vi över alla processer. Stängda landsgränser kommer inte att påverka varken oss eller er. I dagsläget ser vi inga begränsningar i vår produktion och leveranstiderna är som alltid hos Johanson en mycket viktig faktor, som vi inte vill göra avkall på.

31/1/2020
SFF 2020

Den 4-8 februari ställer vi återigen ut på Stockholm Furniture Fair.

Välkomna till monter A11:18! 

 

Klicka här för att ladda ner presskit. 

12/12/2019
Zero

Ni har väl inte missat vårt nya tyg i prisgrupp 0 - Zero. Kvalitéerna är många, bland annat klarar det högsta krav på brandsäkhet, miljö och slitstyrka. Välj mellan 33 inspirerande färger.

Kontakta Johanson kundsupport för prover.
3/4/2019
Johanson i Milano 9-14 april

I sammarbete med flera svenska varumärken ställer vi ut i centrala Milano, på Bagni Misteriosi, Via Pier Lombardo 14. Välkommen att besöka oss! 

 

Ladda ner presskit här: 

17/1/2019
Stockholm Furniture Fair 2019

Välkommen till årets upplaga av Stockholm Furniture Fair, i år visar Johanson nyheter av Erin Ruby, Böttcher & Kayser och Färg & Blanche.

Monter A11:18

Varmt välkomna! 

 

Klicka här för att ladda ner presskit. 

 

7/11/2018
Beckmans + Johanson

Förra årets samarbete med Beckmans Designhögskola resulterade i utmärkelsen ”Årets Nykomlingar Form Award 2018” för designduon Sarah Hasselqvist och Melinda Urbansdotter, under Stockholm Furniture Fair. 

I dagarna startade ett nytt projekt med Beckmans Designhögskola. Denna gång är det eleverna Josefin Zachrisson och Mira Bergh Edenborg, tredjeårselever, som tillsammans med Johanson ska ta fram 2019 års produkt för lansering under möbelmässan. Mira och Josefin befinner sig i skisstadiet och jobbar intensivt med att forma sina idéer. På frågan vad vi kan förvänta oss att möta i februari, svarar de: ”Vi kommer ställa ut en möbel som utmanar och ifrågasätter det vi är vana att se.”

Det ser vi fram emot att se!

 

Ladda ner pressrelease här:

27/9/2018
Orgatec

Välkommen till vår monter under Orgatec, för att ta del av höstens nyheter. Vi presenterar nyheter från den tyska designerduon Böttcher & Kayser, och vårt nya samarbete med den New York baserade designern Erin Ruby. 

 

Varmt välkomna! 

 

Ladda ner press release här: 

29/8/2018
Designjunction

Välkommen att besöka oss på Designjunction, 20-23 september, i London. 

Monter F20, Doon Street. 

 

Ladda ner pressreleasen här:

7/2/2018
Stockholm Furniture Fair 2018

Kom och besök oss på Stockholm Furniture Fair - monter A20:18. Vi visar årets nyheter designade av Alexander Lervik, Färg & Blanche och Böttcher Henssler Kayser. Välkomna! 

 

Klicka här för att se filmen

3/1/2018
Stockholm Furniture Fair 2018

Johanson bjuder in till 2018 års upplaga av Stockholm Furniture Fair. Vi visar spännande nyheter från Färg & Blanche, Alexander Lervik, och tyska designtrion Böttcher Henssler Kayser.

Varmt välkommen att besöka oss under mässan!

 

Ladda ner pressreleaser här:

28/11/2017
Utbyggd BIM-tjänst

Vi kan nu skapa detaljrika modeller med utökad flexibilitet baserade på kundens behov. Våra BIM-objekt består av Archicad, Revit, DWG (2D och 3D), 3DS, SketchUp och pCon.planner fler. Alla fler ärVisa delbara så att ni som beställare enkelt kan ändra textur och färg på valda detaljer. Marknadsledande BIM-objekt följer de internationella standarderna COBie, NBS och IFC. Ladda ner filerna under respektive produkt. 

17/10/2017
Collection Vol.3

Klicka här för att bläddra i vår nya inspirationsbok